Vår personal

Johan Lantz

Johan Lantz

Trafikskolechef och utbildningsledare bil & mc

Johan avslutade en någorlunda framgångsrik fotbollskarriär för att börja som lärare i familjeföretaget Lantz trafikskola. Sedan 1994 är det Johan som leder verksamheten. Johan är glad och skämtsam, vilket är en av anledningarna till att personalen trivs. Johan har imponerande 36 års erfarenhet som trafiklärare.

070-5844666

Bengt Lantz

Bengt Lantz

Utbildningsledare och trafiklärare bil

Trafikskolans i särklass mest lojale och erfarne medarbetare med sina imponerande 50 år i branschen. Det Bengt inte upplevt inom yrket har ingen upplevt. Har en förkärlek till golf och sofflock.

0768610578

Lars-Åke Hörberg

Lars-Åke Hörberg

Trafiklärare bil & mc

Erfaren MC-fantast från Bjärnum med imponerande kunskaper i vietnamesiska. Lugnare, noggrannare och mer välorganiserad mc-lärare får man leta länge efter.

070-6462028

Josefin Knutsson

Josefin Knutsson

Trafiklärare bil (föräldraledig)

Josefin började på Lantz Trafikskola som en av Sveriges yngsta trafiklärare. Nu har hon arbetat upp lång erfarenhet och ni möts av en professionell lärare som har full koll på sina elever. Här möts du av ordning och reda med inslag av skratt och humor.

042-141080

Anders Persson

Anders Persson

Trafiklärare bil & mc

Det syns nästan på bilden här intill. Ja, alltså att Anders är charmigt glömsk och virrig och med ett hjärta av guld. Anders är hundägare och bakar Båstads bästa pannkakor.

073-3158151

Petar Rajic

Petar Rajic

Trafiklärare bil

Kanske trafikskolans mest hjälpsamma medarbetare med ett förflutet som polis. Petar ger aldrig upp och är händigare än de flesta.

070-8825899

Bujar Mavraj

Bujar Mavraj

Trafiklärare bil

Bujar är salsaspecialisten med ett enormt tålamod. När FC Barcelona spelar är Bujar okontaktbar, men i övrigt spenderar han helst sin fritid med familj. Bujar har lång erfarenhet som trafiklärare och är noggrann i sitt arbete.

073-3158150

Julia Axelsson

Julia Axelsson

Trafiklärare bil

Julia är från Vänersborg och de flesta är överens om att hon är en mycket framåtsträvande, glad och sprallig tjej med glimten i ögat. Har ett stort intresse för djur, speciellt katter och hästar. Tittar gärna på fotboll, särskilt när Arsenal spelar.

0739163007

Jane Rosdahl

Jane Rosdahl

Trafiklärare bil

Jane bor i hus på landet med sina hundar. Jordnära kvinna med jägarexamen som älskar djur- och natur nästan lika mycket som sina två barnbarn. Jane har härlig humor och blir knäsvag av V8-muller från amerikanska bilar. Hennes många år som trafiklärare, men även lastbilschaufför och häktesvakt, ger Jane erfarenheten hon behöver på Lantz trafikskola.

070-6998858

Ingela Prütz

Ingela Prütz

Trafiklärare bil

Ingela är jordnära, sprudlande glad och med hennes mest använda ord "såklart" får du alltid ett positivt bemötande. Ingenting är omöjligt att lösa för Ingela!

073-6561160

Isabella Rajala

Isabella Rajala

Trafiklärare bil & MC (föräldraledig)

Bella är vimsig och är därför att-göra-listornas drottning då hon älskar struktur. Hon lägger ner sin själ i det hon gör. Odlingsentusiast som tyvärr inte lyckas hålla plantorna vid liv. I övrigt har Bella kanske Sveriges roligaste vokabulär och lider av städmani.

0708131081

Jenny Almblå

Jenny Almblå

Trafiklärare bil & MC

Vi är så glada att Jenny tog mod till sig att flytta från Kalmar för att börja hos oss. Med Jenny är det ordning och reda och du möts av en lärare med lång erfarenhet. På fritiden agerar Jenny "Byggare Bob". Ska det renoveras är händiga Jenny rätt person för jobbet.

070-3429632

Ramela Limanovska

Ramela Limanovska

Trafiklärare Bil

Ramela bjuder på en bra mix av allvar och humor i bilen. När Ramela inte är på jobb är det fullt fokus på familjen. Hon gillar att resa och laga mat. Mycket annat finns det inte tid till när man springer i "hamsterhjulet" som småbarnsförälder.

0722-775173

Magnus Bodenäs

Magnus Bodenäs

Trafiklärare bil

Magnus pedagogiska sida visar sig både i yrket som trafiklärare samt som fotbollstränare. Familjen betyder mycket för Magnus som har en stor familj. Sommarstuga, resa, familj är nyckelorden i Magnus liv. Här möts du av en lugn lärare med lång arbetslivserfarenhet.

0736797725

Annika Persson

Annika Persson

Trafiklärare bil

Annika har tidigare jobbat hos oss i 13 år och gjorde comeback i mars 2020. Annika har lång erfarenhet och brinner extra mycket för att hjälpa elever med olika svårigheter/diagnoser. Annika är en trafiklärare med härlig humor och hon gör allt för sina elever och lite till.

0733129930

Patrik Sjöde

Patrik Sjöde

Trafiklärare bil

Här möts du av en man med livserfarenhet! Som Steward på SAS har Patrik besökt 20 % av världens länder. Han har bott i Skottland, England, Spanien, Australien och Frankrike. Patrik är duktig i köket och fritiden gillar han att spendera med utomhusaktiviteter tillsammans sin fru och två barn. Patrik är lugn och extremt social vilket gör att du kommer stortrivas med honom i bilen.

0790670808

Anne Aronsson

Anne Aronsson

Receptionist Olympia

Anne har trafikskolans bästa immunförsvar. På 15 år har ingen förkylning varit stark nog att hålla henne hemma från jobbet en enda dag. Anne är en klippa. Snäll, omhändertagande och med stenkoll på precis allt bakom receptionsdisken.

042-141080

Linda Bakken

Linda Bakken

Receptionist Olympia

Linda har efter arbete som ekonom antagit utmaningen att ansluta till familjeföretaget. Linda gillar att spendera tid med sina flickor, kuddbitande hund och man. Gillar inte att träna men gör det ändå.

042-141080

Catrin Dagnell Åkesson

Catrin Dagnell Åkesson

Receptionist Höganäs

Av Catrin blir du alltid bemött med ett leende och på ett omhändertagande sätt. Familjen och träning betyder mycket för Catrin. Se upp för hennes humor, den smyger in när man minst anar det!

042-141080