Vår personal

Johan Lantz

Johan Lantz

Trafikskolechef och utbildningsledare bil & mc

För trettio år sedan avslutade Johan en någorlunda framgångsrik fotbollskarriär för att börja som lärare i familjeföretaget Lantz trafikskola. Sedan 1994 är det Johan som leder verksamheten. Johan är glad och skämtsam, vilket är en av anledningarna till att personalen trivs.

070-5844666

Bengt Lantz

Bengt Lantz

Utbildningsledare och trafiklärare bil

Trafikskolans i särklass mest lojale och erfarne medarbetare med sina 44 år i branschen. Det Bengt inte upplevt inom yrket har ingen upplevt. Har en förkärlek till golf och sofflock.

070-5844688

Lars-Åke Hörberg

Lars-Åke Hörberg

Trafiklärare bil & mc

Erfaren MC-fantast från Bjärnum med imponerande kunskaper i vietnamesiska. Lugnare, noggrannare och mer välorganiserad mc-lärare får man leta länge efter.

070-6462028

Josefin Knutsson

Josefin Knutsson

Trafiklärare bil

Josefin är före detta frisör och läraren som med råge leder krockstatistiken på trafikskolan. Den ledningen har hon lyckligtvis inte jobbat ihop i trafiken utan på folkrace-banor runtom i Sverige. Det sägs att ingen sett Josefin arg.

070-2278580

Azem Salic

Azem Salic

Trafiklärare bil

Azem är trafikskolans outtröttlige arbetsmyra. Han utstrålar ett lugn som är få förunnat och är den enda på kontoret som kan göra armhävningar på en arm. På fritiden dansar Azem gärna folkdans.

070-9308228

Anders Persson

Anders Persson

Trafiklärare bil & mc

Det syns nästan på bilden här intill. Ja, alltså att Anders är charmigt glömsk och virrig och med ett hjärta av guld. Anders är hundägare och bakar Båstads bästa pannkakor.

073-3158151

Petar Rajic

Petar Rajic

Trafiklärare bil

Kanske trafikskolans mest hjälpsamma medarbetare med ett förflutet som polis. Petar ger aldrig upp och är händigare än de flesta.

070-8825899

Bujar Mavraj

Bujar Mavraj

Trafiklärare bil

Bujar är salsaspecialisten med ett enormt tålamod. När FC Barcelona spelar är Bujar okontaktbar, men i övrigt spenderar han helst sin fritid med familj och vänner.

073-3158150

Julia Axelsson

Julia Axelsson

Trafiklärare bil

Julia är från Vänersborg och de flesta är överens om att hon är en mycket framåtsträvande, glad och sprallig tjej med glimten i ögat. Har ett stort intresse för djur, speciellt katter och hästar. Tittar gärna på fotboll, särskilt när Arsenal spelar.

070-8131081

Jane Rosdahl

Jane Rosdahl

Trafiklärare bil

Jane bor i hus på landet med sina hundar. Jordnära kvinna med jägarexamen som älskar djur- och natur nästan lika mycket som sina två barnbarn. Jane har härlig humor och blir knäsvag av V8-muller från amerikanska bilar. Hennes många år som trafiklärare, men även lastbilschaufför och häktesvakt, ger Jane erfarenheten hon behöver på Lantz trafikskola.

070-6998858

Nina Sipinen

Nina Sipinen

Trafiklärare bil

Nina har arbetat som trafiklärare i Finspång under flera år, men har nu flyttat ner till kärleken i Viken. En härlig tjej med glimten i ögat som försvarar sitt land på fritiden. Har inte prövat stridsvagn ännu, men bestiger gärna berg och är ute i naturen när tillfälle ges.

073-3129930

My Hansson

My Hansson

Trafiklärare bil

My är tryggheten själv som bara ser lösningar och inga problem. Att tillsammans med mannen bila Europa runt med en liten bebis i "backpackeranda" beskriver denna lärarens avslappnade attityd till livet. Är duktig på att hålla sig ifrån onyttigheter men om någon ställer fram en tårta så trillar hon dit. I övrigt levererar denna lärare en stor portion humor till sin omgivning.

073-6797725

Ingela Ceihagen

Ingela Ceihagen

Trafiklärare bil

Ingela är jordnära, sprudlande glad och med hennes mest använda ord "såklart" får du alltid ett positivt bemötande. Ingenting är omöjligt att lösa för Ingela!

073-6561160

Isabella Rajala

Isabella Rajala

Trafiklärare bil & MC

Bella är vimsig och är därför att-göra-listornas drottning då hon älskar struktur. Hon lägger ner sin själ i det hon gör. Odlingsentusiast som tyvärr inte lyckas hålla plantorna vid liv. I övrigt har Bella kanske Sveriges roligaste vokabulär och lider av städmani.

070-3343392

Jenny Almhult

Jenny Almhult

Trafiklärare bil & MC

Jenny är vårt senaste nyförvärv som flyttat från Kalmar till döttrarna som dragit henne till Skåne. Med Jenny är det ordning och reda och du möts av en lärare med lång erfarenhet. På fritiden agerar Jenny "Byggare Bob". Ska det renoveras är händiga Jenny rätt person för jobbet.

070-3429632

Anne Aronsson

Anne Aronsson

Receptionist Olympia

Anne har trafikskolans bästa immunförsvar. På 10 år har ingen förkylning varit stark nog att hålla henne hemma från jobbet en enda dag. Anne är en klippa. Snäll, omhändertagande och med stenkoll på precis allt bakom receptionsdisken.

042-141080

Linda Bakken

Linda Bakken

Receptionist Olympia

Linda har efter arbete som ekonom antagit utmaningen att ansluta till familjeföretaget. Linda gillar att spendera tid med sina flickor, kuddbitande hund och man. Gillar inte att träna men gör det mycket ändå.

042-141080

Linnea Lantz

Linnea Lantz

Receptionist City

Linnea är det yngsta tillskottet i familjeföretaget och är känd för att vara kreativ och att ha god hand med djur. Hon är en lugn, trygg och glad person som axlar jobbet på körskolan med ett leende på läpparna.

042-141080

Catrin Dagnell Åkesson

Catrin Dagnell Åkesson

Receptionist Höganäs

Av Catrin blir du alltid bemött med ett leende och på ett omhändertagande sätt. Familjen och träning betyder mycket för Catrin. Se upp för hennes humor, den smyger in när man minst anar det!

042-141080