Mopedkörkort (AM)

Kom igång på trafikskolan!

Är du intresserad av att få mer information om vår utbildning för mopedkörkort? Fyll i vårt utbildningsformulär så kan vi ge dig information om hur du gör för att komma igång och när du kan starta. Vi återkopplar till dig inom 24 h (vardagar). Vill du redan nu se vilka planerade kurser vi har framöver kan du besöka vår e-handel.

Fyll i utbildningsformuläret


Utbildningen utgår från vårt kontor i Höganäs som ligger precis vid busstorget varifrån det är enkelt att ta sig till Helsingborg med omnejd.

Vårt paket för mopedkörkort (AM)

Hos oss kan du ta mopedkörkort för behörighet AM som bland annat ger rätt att köra moped klass 1, moped klass 2 och EPA.

Totalpris 5500 kr
Körlektioner (60 min) 4 st
Behörighet AM
Teoripaket
Syntest
Köp

Vid behov av fler körlektioner för att bli godkänd på körmomenten måste fler körlektioner köpas till. Efter att teorin och körlektioner är avklarade behöver man också klara ett teoriprov hos Trafikverket. Trafikverkets teoriprov ingår inte i ovanstående pris.

Övriga produkter

Körlektion moped (60 min) 825 kr Köp

Så betalar du »

Så tar du mopedkörkort hos Lantz trafikskola

Du kan ta mopedkörkort (AM) när du har fyllt 15 år och redan när du är 14 år och 9 månader kan du börja övningsköra på en godkänd trafikskola (privat övningskörning med moped är ej tillåtet i Sverige). Det som krävs av dig för att få körkortet är att du genomfört utbildningen, att ansvarig trafiklärare bedömt att du är godkänd på körningen samt att du klarat Trafikverkets teoriprov.

1. Körkortstillstånd

1. Ansök om körkortstillstånd hos Transportstyrelsen. Vi hjälper dig med synintyget som krävs till körkortstillståndet. Du behöver inte boka tid utan det är drop-in under våra öppettider. Har du glasögon eller linser tar du med detta (även linsvätska så du kan ta ur linserna). Glöm inte id-handling.

2. Utbildningsformulär

Fyll i utbildningsformuläret för att få mer information kring upplägget och när nästa kursstart är. Du får en utbildningsplan med förbokade teorilektioner och körlektioner.

3. Köp paket och börja med teorin

Är du nöjd med utbildningsplanen är nästa steg att köpa ett paket för mopedutbildningen. Detta gör du enklast via vår hemsida men det går även bra att betala på något av våra kontor. Du får tillgång till vårt teorimaterial och kan börja plugga teori. Ju tidigare du börjar desto bättre - teorin kräver tid och engagemang från dig!

4. Teoriprov

Vi bokar teoriprov hos Trafikverket åt dig när du är redo för det och har gjort det som krävs.