Information gällande Corona-situationen

Uppdaterad 2020-08-04

Vi på Lantz Trafikskola följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt ser löpande över hur vi kan bidra till att minska smittspridning inom vår verksamhet. Vi vill tacka våra fantastiska kunder och vår personal som alla drar sitt strå till stacken och tar sitt ansvar. Vi hoppas att ni kunder fortsätter göra så många ärenden som möjligt via telefon och e-mail i den mån det går. Även om smittläget i Sverige går på rätt håll så tror vi att det är viktigt att vara tålmodiga och fortsätta göra vad vi kan för att hålla nere smittspridningen. Läs mer om hur vi hanterar teorilektioner, körlektioner, öppettider etc.

KÖRLEKTIONER

Vi tar ansvar för att begränsa smittspridning genom att läraren tar emot dig utanför kontoret. De åtgärder vi genomför är:

  • Inga lärare får lov att arbeta vid uppvisande av symptom enligt nedan
  • Elever får inte lov att köra vid uppvisande av symptom. Vid lektion som avbokas efter 13.00 dagen innan på grund av dessa symptom så debiteras halva lektionskostnaden (istället för hela kostnaden). I övrigt är våra avbokningsregler som tidigare. Vi ber er respektera att inte komma till lektionen om ni uppvisar symptom.
  • Läraren kommer att rengöra ratt, växelspak, handtag och övrig utrustning mellan varje körlektion.

Symptom: Feber, besvärlig hosta, halsont/snuva, allmän sjukdomskänsla

TEORILEKTIONER, RISKUTBILDNING 1, RISKUTBILDNING 2, HANDLEDARUTBILDNING

Vi har minskat deltagarantalet på våra kurser. Kurserna hålls som planerat men elever som uppvisar symptom får ej deltaga. Vänligen respektera dessa riktlinjer för att vi ska kunna ta vårt ansvar och förhindra smittspridning. Avbokning som sker efter 13.00 dagen innan med anledning av detta debiteras med halva kursavgiften (gäller ej teorilektioner där man ej blir debiterad).

VÅRA KONTOR

Kontoren är bemannade under våra öppettider men vi kommunicerar helst med dig via telefon och e-mail när det är möjligt. Behöver du hjälp med syntest eller andra praktiska saker som kräver fysisk närvaro så är du välkommen in på något av våra kontor (under förutsättning att du är frisk).

Vi återkommer fortlöpande med information och genomför de åtgärder som vi anser är nödvändiga utifrån hur situationen ser ut.


Välkommen att kontakta oss via telefon eller mejl vid eventuella frågor!