Vår personal

Johan Lantz

Trafikskolechef och utbildningsledare bil & mc

För trettio år sedan avslutade Johan en någorlunda framgångsrik fotbollskarriär för att börja som lärare i familjeföretaget Lantz trafikskola. Sedan 1994 är det Johan som leder verksamheten. Johan är glad och skämtsam, vilket är en av anledningarna till att personalen trivs.

0705-844666

JohanLantz

Bengt Lantz

Utbildningsledare och trafiklärare bil

Trafikskolans i särklass mest lojale och erfarne medarbetare med sina 44 år i branschen. Det Bengt inte upplevt inom yrket har ingen upplevt. Har en förkärlek till golf och sofflock.

0705-844688

BengtLantz

Lars‑Åke Hörberg

Trafiklärare bil & mc

Erfaren MC-fantast från Bjärnum med imponerande kunskaper i vietnamesiska. Lugnare, noggrannare och mer välorganiserad mc-lärare får man leta länge efter.

0706-462028

Lars‑ÅkeHörberg

Josefin Knutsson

Trafiklärare bil

Josefin är före detta frisör och läraren som med råge leder krockstatistiken på trafikskolan. Den ledningen har hon lyckligtvis inte jobbat ihop i trafiken utan på folkrace-banor runtom i Sverige. Det sägs att ingen sett Josefin arg.

0702-278580

JosefinKnutsson

Azem Salic

Trafiklärare bil

Azem är trafikskolans outtröttlige arbetsmyra. Han utstrålar ett lugn som är få förunnat och är den enda på kontoret som kan göra armhävningar på en arm. På fritiden dansar Azem gärna folkdans.

0709-308228

AzemSalic

Anders Persson

Trafiklärare bil & mc

Det syns nästan på bilden här intill. Ja, alltså att Anders är charmigt glömsk och virrig och med ett hjärta av guld. Anders är hundägare och bakar Båstads bästa pannkakor.

0733-158151

AndersPersson

Petar Rajic

Trafiklärare bil

Kanske trafikskolans mest hjälpsamma medarbetare med ett förflutet som polis. Petar ger aldrig upp och är händigare än de flesta.

0708-825899

PetarRajic

Bujar Mavraj

Trafiklärare bil

Bujar är salsaspecialisten med ett enormt tålamod. När FC Barcelona spelar är Bujar okontaktbar, men i övrigt spenderar han helst sin fritid med familj och vänner.

0733-158150

BujarMavraj

Julia Axelsson

Trafiklärare bil

Julia är från Vänersborg och de flesta är överens om att hon är en mycket framåtsträvande, glad och sprallig tjej med glimten i ögat. Har ett stort intresse för djur, speciellt katter och hästar. Tittar gärna på fotboll, särskilt när Arsenal spelar.

0708-131081

JuliaAxelsson

Jane Rosdahl

Trafiklärare bil

Jane bor i hus på landet med sina hundar. Jordnära kvinna med jägarexamen som älskar djur- och natur nästan lika mycket som sina två barnbarn. Jane har härlig humor och blir knäsvag av V8-muller från amerikanska bilar. Hennes många år som trafiklärare, men även lastbilschaufför och häktesvakt, ger Jane erfarenheten hon behöver på Lantz trafikskola.

0706-998858

JaneRosdahl

Seid Kulenovic

Trafiklärare

Risken att du kör vilse tillsammans med någon av våra lärare är inte stor, men när du kör med Seid är den obefintlig. Han har nämligen ett otroligt lokalsinne. Seid kommer närmast från Linköping, tillsammans med fru och två barn, där han arbetat som trafiklärare och tränat MMA.

0733-129930

SeidKulenovic

Anne Aronsson

Receptionist

Anne har trafikskolans bästa immunförsvar. På 10 år har ingen förkylning varit stark nog att hålla henne hemma från jobbet en enda dag. Anne är en klippa. Snäll, omhändertagande och med stenkoll på precis allt bakom receptionsdisken.

042-141080

AnneAronsson

Katarina Lantz

Receptionist

Anslöt till familjeföretaget 1999. Gillar pepparkakshus och bygger ett antal varje jul. Har även en bakgrund som fallskärmshoppare. Hjälper maken Johan att hålla ordning och reda på trafikskolan.

042-141080

KatarinaLantz

Linda Bakken

Receptionist

Linda har efter arbete som ekonom antagit utmaningen att ansluta till familjeföretaget. Linda gillar att spendera tid med sina flickor, kuddbitande hund och man. Gillar inte att träna men gör det mycket ändå.

042-141080

LindaBakken

Linnea Lantz

Receptionist

Linnea är det yngsta tillskottet i familjeföretaget och är känd för att vara kreativ och att ha god hand med djur. Hon är en lugn, trygg och glad person som axlar både jobbet på körskolan och Pressbyrån.

042-141080

LinneaLantz