Vår personal

Johan Lantz

Trafikskolechef och utbildningsledare bil & mc

För trettio år sedan avslutade Johan en någorlunda framgångsrik fotbollskarriär för att börja som lärare i familjeföretaget Lantz trafikskola. Sedan 1994 är det Johan som leder verksamheten. Johan är glad och skämtsam, vilket är en av anledningarna till att personalen trivs.

0705-844666

JohanLantz

Bengt Lantz

Utbildningsledare och trafiklärare bil

Trafikskolans i särklass mest lojale och erfarne medarbetare med sina 44 år i branschen. Det Bengt inte upplevt inom yrket har ingen upplevt. Har en förkärlek till golf och sofflock.

0705-844688

BengtLantz

Lars‑Åke Hörberg

Trafiklärare bil & mc

Erfaren MC-fantast från Bjärnum med imponerande kunskaper i vietnamesiska. Lugnare, noggrannare och mer välorganiserad mc-lärare får man leta länge efter.

0706-462028

Lars‑ÅkeHörberg

Josefin Knutsson

Trafiklärare bil

Josefin är före detta frisör och läraren som med råge leder krockstatistiken på trafikskolan. Den ledningen har hon lyckligtvis inte jobbat ihop i trafiken utan på folkrace-banor runtom i Sverige. Det sägs att ingen sett Josefin arg.

0702-278580

JosefinKnutsson

Azem Salic

Trafiklärare bil

Azem är trafikskolans outtröttlige arbetsmyra. Han utstrålar ett lugn som är få förunnat och är den enda på kontoret som kan göra armhävningar på en arm. På fritiden dansar Azem gärna folkdans.

0709-308228

AzemSalic

Anders Persson

Trafiklärare bil & mc

Det syns nästan på bilden här intill. Ja, alltså att Anders är charmigt glömsk och virrig och med ett hjärta av guld. Anders är hundägare och bakar Helsingborgs bästa pannkakor.

0733-158151

AndersPersson

Petar Rajic

Trafiklärare bil

Kanske trafikskolans mest hjälpsamma medarbetare med ett förflutet som polis. Petar ger aldrig upp och är händigare än de flesta.

0708-825899

PetarRajic

Bujar Mavraj

Trafiklärare bil

Bujar är salsaspecialisten med ett enormt tålamod. När FC Barcelona spelar är Bujar okontaktbar, men i övrigt spenderar han helst sin fritid med familj och vänner.

0733-158150

BujarMavraj

Julia Axelsson

Trafiklärare bil

Julia är från Vänersborg och de flesta är överens om att hon är en mycket framåtsträvande, glad och sprallig tjej med glimten i ögat. Har ett stort intresse för djur, speciellt katter och hästar. Tittar gärna på fotboll, särskilt när Arsenal spelar.

0708-131081

JuliaAxelsson

Ingela Ceihagen

Trafiklärare

Ingela är jordnära, sprudlande glad och med hennes mest använda ord "såklart" får du alltid ett positivt bemötande. Ingenting är omöjligt att lösa för Ingela!

0736-561160

IngelaCeihagen

Nina Sipinen

Trafiklärare

Nina har arbetat som trafiklärare i Finspång under flera år, men har nu flyttat ner till kärleken i Viken. En härlig tjej med glimten i ögat som försvarar sitt land på fritiden. Har inte prövat stridsvagn ännu, men bestiger gärna berg och är ute i naturen när tillfälle ges.

0733-129930

NinaSipinen

Jane Rosdahl

Trafiklärare bil

Jane bor i hus på landet med sina hundar. Jordnära kvinna med jägarexamen som älskar djur- och natur nästan lika mycket som sina två barnbarn. Jane har härlig humor och blir knäsvag av V8-muller från amerikanska bilar. Hennes många år som trafiklärare, men även lastbilschaufför och häktesvakt, ger Jane erfarenheten hon behöver på Lantz trafikskola.

0706-998858

JaneRosdahl

My Hansson

Trafiklärare bil

My är tryggheten själv som bara ser lösningar och inga problem. Att tillsammans med mannen bila Europa runt med en liten bebis i "backpacker-anda" beskriver denna lärarens avslappnade attityd till livet. Är duktig på att hålla sig ifrån onyttigheter, men om någon ställer fram en tårta så trillar hon dit. I övrigt levererar denna lärare en stor portion humor till sin omgivning.

0736-797725

MyHansson

Anne Aronsson

Receptionist Olympia

Anne har trafikskolans bästa immunförsvar. På 10 år har ingen förkylning varit stark nog att hålla henne hemma från jobbet en enda dag. Anne är en klippa. Snäll, omhändertagande och med stenkoll på precis allt bakom receptionsdisken.

042-141080

AnneAronsson

Linda Bakken

Receptionist Olympia

Linda har efter arbete som ekonom antagit utmaningen att ansluta till familjeföretaget. Linda gillar att spendera tid med sina flickor, kuddbitande hund och man. Gillar inte att träna men gör det mycket ändå.

042-141080

LindaBakken

Linnea Lantz

Receptionist City

Linnea är det yngsta tillskottet i familjeföretaget och är känd för att vara kreativ och att ha god hand med djur. Hon är en lugn, trygg och glad person som axlar jobbet på körskolan med ett leende på läpparna.

042-141080

LinneaLantz

Catrin Dagnell Åkesson

Receptionist Höganäs

Av Catrin blir du alltid bemött med ett leende och på ett omhändertagande sätt. Familjen och träning betyder mycket för Catrin. Se upp för hennes humor, den smyger in när man minst anar det!

042-141080

CatrinDagnell Åkesson